вторник, 10 април 2012 г.

БНТ: Селена Гомес идва в България

В новините на Българската Национална Телевизия се излъчи материал относно идването на Селена в България. Можете да го видите тук.

Любимката на младото поколение Селена Гомес обяви във YouTube, че й предстои да посети България. Тийн идолът ще участва в нов екшън филм, чийто снимки би трябвало да започнат още тази пролет.

Докато американската актриса и певица Селена Гомес отговаряше на въпроси на фенове във видео клип в YouTube, тя спомена, че и предстои да заснеме нов филм на Балканите и то не къде, а в България.

Селена Гомес: - "Тази година мисля да се отдам повече на киното. В новата продукция, по която работя, ще играя с Итън Хоук, което е много вълнуващо. Ще снимаме в България..."

19-годишната Селена Гомес завлядава тийнейджърите с участието си в телевизионния сериал "Магьосниците от Уейвърли Плейс".

От ексклузивното видео става ясно, че звездата всъщност няма представа къде точно е страната ни и дори се затруднява да произнесе името й, но пък остава на феновете й у нас светлия лъч, че може да дойде заедно с приятеля си Джъстийн Бийбър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар