вторник, 10 април 2012 г.

"Невероятната седмица на Селена Гомез"


 Huffington Post направиха статия с 5 причини, поради които седмицата на Сел е невероятна. Вижте ги:  
1) Тя ще бъде в Glee. Е, добре Селена няма да е наистина в епизод на хитовия мюзикъл на FOX, но музиката й ще бъде включена в програмата! В предстоящия епизод на Glee, Леа Мишел ще изпее хитовата песен на Селена "LoveYou Like A Love Song". Има слухове, че песента дори ще се използва за епизода с бала на Glee. 

 2) Джеймс Франко пя Love You Like A Love Song. Очевидно актьорите от Glee не са единствените, които харесват песните на Селена Гомез. През уикенда излезе видео на актьора Джеймс Франко, които пее Love You Like A Love Song по време на снимките на Spring Breakers.  

3) Свършиха снимките на Spring Breakers. Снимките на новия филм на Селена "Spring Breakers", където тя си партнира с Ашли Бенсън, Рейчъл Корин, Ванеса Хъджънс и Джеймс Франко свършиха. На своя снимка Селена написа "Spring Breakers е готов..."  

4) Новия проект на Селена "The Get Away". Селена ще излезе на големия екран с Итън Хоук в нов екшън наречен "The Get Away". "Много е вълнуващо. Ще ходя в България, където ще са снимките. Това е екшън, така че е нещо ново за мен." - каза Гомез в ново видео, където отговаря на въпроси на фенове. Тя заяви пред MTVNews, че мисли да си вземе почивка от музиката за малко, но в същия клип тя казва, че в края на годината ще започне работа по 4 албум.

5) Беше на пикник с Biebs. Не знаем как Селена успява да намери време сред толкова работа, но тази седмица тя беше на пикник с гаджето си Джъстин Бийбър. Колко сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар