сряда, 11 април 2012 г.

NOVA ТV за идването на Селена в България:


В България идва актьорът Итън Хоук, който ще снима нов филм. С него ще бъде и американската певица и актриса Селена Гомес. Информацията беше съобщена от самата нея, в специално видео в YouTube. 

Приятелката на Джъстин Бийбър е приключила снимките си в продукцията „Пролетна ваканция" и прави планове за два нови филма в следващите месеци.

Селена пусна 7-минутно видео на собствената си страница в YouTube. То е гледано повече от 460 хил. пъти за три дни. Българските фенове коментират, че тя успешно изговаря името на страната ни почти без акцент.

„Тази година се фокусирам повече върху киното. Направих филма „Пролетна ваканция". Ще направя друг филм с Итън Хоук – „Бягство". Това е много вълнуващо. Отивам в Бългерия или България. Да, на това място. Там ще снимаме. Това е по-скоро екшън филм. После започвам работа по друг проект. След това ще направя моя четвърти албум, който ще бъде най-добрия от всички досега", каза Селена Гомес в публикуваното си видео.

Итън Хоук ще влезе в ролята на световен шампион по автомобилизъм, въвлечен в сложна интрига из улиците на София. 19-годишната звезда Селена Гомес не съобщава кога точно ще пристигне в България. През 2011 г. тя засне комедията „Монте Карло", в която играе ролята на туристка, погрешно взета за английска принцеса.
Цялата статия можете да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар