събота, 14 април 2012 г.

Как миналото събира Селена и Джъстин:

Неразказаната история за това как болезненото детство събира Селена и Джъстин и прави любовта им по-силна.  

Погледнати отстрани Селена Гомес и Джъстин Бийбър имат изцяло перфектен начин на живот – но и двете мегазвезди имат неразказано болезнено минало. Като деца, Селена и Джъстин са се борили в живота, растейки със самотни майки и липса на пари. На 22-ри Юли 1992г. майката на Селена, Манди е само на 16 години, когато ражда Селена в малкото градче Гранд Прери, щата Тексас. По-малко от две години по-късно, Пати, майката на Джъстин е на 18 години, когато ражда Джъстин на 1-ви Март 1994г. у Лондон, щат Онтарио, Канада. Днес Селена и Джъстин са отворени за техните проблеми от детството – и те разкриват тяхната скрита болка им помага да запазят любовта си толкова силна. 
 „БУКВАЛНО НЯМАХМЕ НИЩО”
 Селена разкрива, че когато е била много малка, майка й спестява дребни, за да я вози няколко часа с колата на посещение при семейство и приятели. „Помня как на колата ни свършваше бензина през цялото време. Трябваше да събира по четвърт долари, за да напълним колата с бензин, тъй като майка ми никога не поиска пари от баба и дядо.” Докато майката на Селена работи усилено на три различни работни места, за да поддържа двете, Джъстин има подобен живот на няколко хиляди километра на север в Канада. „Не съм имал истинско легло. Спях на син разгъваем диван в стаята ми” За кратко Джъстин и майка му живеят в нисконаемни къщи – но когато нещата загрубяват, те се местят да живеят в Стратфорд с баба и дядо. Докато Джъстин ляга на възглавницата си всяка нощ на синия диван, който нарича легло, той е мечтаел да пробие в Холивуд някой ден. Неговата бъдеща любима е правела същото нещо в Тексас.  БОРБАТА УКРЕПВА ЛЮБОВТА ИМ 
Селена става суперзвезда през 2007г. със сериала „Магьосниците от Уевърли Плейс”. Две години по-късно, Джъстин издава първият си сингъл „One time”, която става хит за една нощ – и той става най-популярния тийнейджър на света. Двете звезди започват да се засичат по наградни шоута и партита в Холивуд. Внезапно те започват да прекарват часове заедно, висейки на телефона и свързвайки се чрез детството си. Селена напълно е разбирала какъв е бил живота за Джъстин и как бедността го е направила даже по-целеустремен да стане известен. През 2011г. те са на крилете на любовта и Джъстин не може да спре да сияе около Селена. „Тя има твърди семейни ценности.” Селена не може да повярва колко е късметлийка е да намери Джъстин „Аз съм като всяко 19-годишно момиче. Ако си влюбена, то си влюбена докрай и просто искаш да ходите на кино, да се мотаете и да бъдете нормална двойка, доколкото е възможно. Аз съм късметлийка, че открих някого, който споделя тази философия.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар