събота, 14 април 2012 г.

Сканове от Teen Vogue + статията:

(натиснете снимката)
 Selena Gomez
 19 годишната актриса, поп-звезда и вече два пъти на корицата на Teen Vogue споделя нейните съвети за красота. Тя носеше нейната жълта рокля от Topshop за фотосесията и след няколко дни беше заснета със същата рокля да играе на плажа с малката сестра на гаджето й Джъстин Бийбър- доказателство, че и звездите повтарят страхотните тоалети! Звездата родом от Тексас казва, че очаква лятото с нетърпение, въпреки че през голямата част от него тя ще е на снимки.
"Ще снимам два филма, които ще ме поддържат заета"-споделя тя. Новата анимационна комедия "Hotel Transylvania", където тя си партнира с Адам Сандлър и Анди Самбърг, ще излезете в кината през септември. Между многото проекти и нейната сериозна връзка Гомес се надява, че ще се наслади на малко релакс и почивка. 
"Аз просто искам да излизам с приятели, да ходя на спа и да имам малко време за себе си."- казва Селена. 

 Здраве&Красота 
Има определени изисквания за да си модерен и силен- или от друга страна Селена Гомес с неийния нов аромат ще удовлетвори всички. Модна линия-готово, музикален, телевизионен и филмов успех-готово, гадже с подобни таланти-готово. Друго изискване? Хипер упорита общност от супер-фенове и през един бурен следобед, по време на седмицата на модата, Селена събра дузина от тях на небостъргач в Ню Йорк за да й помогнат да създаде новия си парфюм.
"Имам три най любими аромата: малина, ванилия и фрезия."-казва Селена, докато помирисва различни тестери. "Ванилията ме кара да се чувствам уютно и вкусно. Малината е забавна, без да е прекалено сладка. Обичам колко е женствена фрезията. Беше много важно за мен, всеки който помирише парфюма ми да го намери за изкусителен."
 Селена започна да работи над парфюма си преди година и в продължение на шест месеца тя избра три финални аромата, от първоначалните 70 смески между малина, ванилия и фрезия. За да избере от тези три един финален Селена се допита до феновете. "Първият е плодов- почти поразителен. Вторият мирише на перилен препарат-чисто и хубаво, но дали е достатъчно специален? А третият мирише на чисто като втория, но с плодово докосване- той е закачлив и вкусен. Това ми харесва." Нейните фенове са единодушни "Ухае толкова вкусно, искам да го изям"- казва един фен, "Може ли да го взема за вкъщи още сега?"- пита друг. "О Боже, и най-важното, кара ли ви да се чувствате готови за целувки?"-пита Селена. 

Любимите й продукти:
 Руж -  Nars:"Blush in Angelika" - 28$  
Червило -  Chanel: "Rouge Coco Shine" - 29$ 
Фондьотен - Yves Saint Laurent: "Volie de Blush in Carmine Vait" - 30$ 
Спирала - Lancome: "Hypnose Drama Mascara in Excessive Black" - 26$ 
Крем - Оribe:"Creme for Style" - 34$

Няма коментари:

Публикуване на коментар